ПОСТАВЯНЕ НА БРЕКЕТИ

Какво представляват брекетите?

Брекети са фиксирани ортодонтски приспособления. Те се залепват за зъбите и се използват по време на ортодонтско лечение за коригиране на сериозни проблеми със зъбите, челюстта и захапката. 

Брекетите могат да бъдат метални или керамични и да се позиционират от вътрешната или външната част на зъбите. Подходящи са както за деца, тийнейджъри и лица над 18 годишна възраст. 

Поставяне на брекети

Ортодонстко лечение с брекети

Ортодонтско лечение с брекети се предписва основно на тийнейджъри и пациент с поникнали постоянни зъби. Това се дължи на факта, че брекетите са фиксирани апарати – веднъж залепени, те не се свалят преди приключване на периода на лечение. 

Лечението започва с консултация и установяване на точния проблем. Вземат се мерки и се изработват брекетите. Залепването на апаратите е безболезнено и се прави без поставяне на упойка. Зъбите на пациента се почистват и полират и след това със специализирано лепило се залепват брекетите.

Ортодонсткото лечение с брекети е дълъг процес, обикновено трае около две години в зависимост от проблемите на пациента. 

Постаяне на брекети

Предимства

Основното предимство на ортодонтското лечение с брекети е в постигането на по-трайни и задоволителни крайни резултати. 

Брекетите предоставят възможността за красива усмивка и високо самочувствие като изправят кривите зъби и коригират челюстите. Помагат при други лечения, подобряват функция на захапката и правите зъби. 

Поставяне на брекети

Профилактичен преглед

Не отлагайте прегледа при ортодонт при наличие на проблеми с подредбата на зъбите или функцията на захапката. Навременнот приложеното лечение, може да ви спести продължителното болезнено и скъпо по-нататъшно лекуване. 

Екипът ни внимателно ще се погрижи за вашите зъби и внимателно ще ви предводи през всяка една стъпка от процеса. 

Отзиви

Веселин
Прочетете повече
СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ! Много добро обслужване, лъчезарни, грижовни и винаги усмихнати с две думи страхотни професионалисти!Работят много професионално, почти заспах докато ми сменят 2 пломби, а по принцип ме е страх от повечето стоматолози, но при тях всичко е различно, атмосферата в кабинета е много предразполагаща.Общо взето всичко е на много високо ниво.
Мария
Прочетете повече
Професионално изпълнение без никакви болки. Много мили и предразполагащи към манипулациите лекари! Силно препоръчвам!
Катя
Прочетете повече
Страхотни професионалисти, с уникално отношение и разбиране. Обясняват всичко със старание и търпение. Винаги усмихнати и готови да помогнат.

Запазете час

Loading...