Зъбни импланти

За какво служат зъбните имланти?

Една от водещите техники за заместване на липсващи зъби е поставянето на дентални импланти.

Денталното имплантиране е оперативна намеса, по време на която в челюстната област тъкан се добавя специален ‘’винт’’. По-късно този ‘’винт’’ ще се използва като корен на импланта. След това на повърхността се закрепва специална корона и в края на лечението се оказва здрава конструкция, която замества обикновен зъб.

Зъбни импланти
Зъбни импланти
Зъбни импланти

Поставяне на импланти

Osstem, използваща водеща южнокорейска технология, са производител с инвестиции в разработването на заместващи зъби и иновации в технологията на лечение през последните 20 години. Зъбните импланти Osstem имат изключителна успеваемост сред пациенти от различни възрасти и се характеризират с много добър имидж сред имплантолозите по света. 

За да довършим успешното поставяне на имплант, освен висок клас импланти, използваме и висок клас техника за това. Имплантологичния мотор, който използваме в нашата практика е Kavo SM5

Зъбни импланти

Висок клас импланти Osstem

Family Dental Care залага на най-високия клас имплант в портфолиото на Osstem. Конусовиден със специален спираловиден дизайн на резбата. Подсилена шийка и отворен край на резбата. 

Тези характеристики дават самонарезни свойства и увеличена първоначална стабилност. SA повърхността на имланта е обработена с нанослой от био-резорбируем хидроксил апатит със супер хидрофилни свойства. Тези характеристики дават възможност за отлични първична стабилност и остеоинтеграция. 

висок клас импланти

Хирургически кит

Хирургическият кит в денталната клиника се използва за дигитално направлявана имплантология. Съдържа фрези със стопери, специален дизайн за кратък протокол на работа и подобрено охлаждане. Използват се с предварително изработен 3D хирургичен водач, който дава стабилност, сигурност и точност, което намалява риска от засягане на важни анатомични структури до минимум.

хирургически кит

Запазете час

Loading...